صبح امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی خراسان جنوبی و با حضور آیت‌الله عبادی و استاندار، از پوستر ششمین جشنواره ملی دوسالانه تصویرسازی رضوی رونمایی شد؛ رویدادی که امسال به میزبانی استان برگزار می‌شود.

به گزارش ۷۲۴پرس، رمضانی، سرپرست اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اهداف این جشنواره اظهار داشت: «این رویداد با هدف بازآفرینی تصویری معارف رضوی، خلق آثار روایی و شناسایی استعدادهای جوان برگزار و بخش ویژه‌ای نیز با محوریت خراسان جنوبی به‌عنوان گذرگاه زائران امام رضا(ع) در نظر گرفته شده است».

وی با تشریح مقررات شرکت در جشنواره اعلام کرد: «هنرمندان سراسر کشور می‌توانند حداکثر سه اثر اصیل و فاقد استفاده از هوش مصنوعی را تا ۳۰ آذر ۱۴۰۵ از طریق پایگاه Portal.shamstoos.ir ارسال کنند؛ آثار برگزیده در نمایشگاه رسمی جشنواره به نمایش گذاشته خواهد شد».