عضو هیأت رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از رفع موانع مالی موجود بر سر راه بهرهبرداری از دستگاه تشخیصی پیشرفته پزشکی هستهای در استان خبرداد.
به گزارش ۷۲۴پرس، مدتهاست در شبکههای اجتماعی مطالبه مهم درمانی از مردم خراسان جنوبی به گوش میرسد و آن تخصیص تجهیزات درمانی پیشرفته برای تشخیص ناهنجاریهای بدن است؛ امری که مردم استان را از تردد در جادههای پرخطر و به دوش کشیدن هرینههای درمانی و مشقت مسیر و ادامه روند درمان در شهرهای دیگر بی نیاز میکند.
اسپکت سی تی یکی از دستگاه درمانی پیشرفتهای است که نیازهای درمانی مردم را برطرف خواهد کرد. از جمله مزایای تصویربرداری با آن، ایجاد تصاویر ترکیبی با کمک فناوری هستهای است که اطلاعات دقیقی از جزئیات بسیار خاص نقاط ریز بدن و هرنوع ناهنجاری دیگری ایجاد میکنند. به طور کلی ترکیب تصاویر اسپکت و سی تی، اطلاعات بسیار دقیق و مطمئنی را از مکان دقیق ناهنجاری فراهم مینماید و این امر برای تشخیص بیماریهای قلبی و عروقی و تشخیص زودرس و اقدامات درمانی انواع سرطانها بسیار حائز اهمیت است.
با وجود خریداری و انتقال این دستگاه به خراسان جنوبی، ولی مشکلاتی بر سر تخصیص اعتبار برای ساخت فضای ویژه استقرار این دستگاه مانع از بهرهبرداری آن شده بود که با پیگیری مسئولان، اکنون خبرهای خوشی از روشن شدن قریبالوقوع این دستگاه به گوش میرسد.
سلمان اسحاقی، در گفتوگوی اختصاصی با پایگاه خبری ۷۲۴پرس، با اشاره به موانع مالی بر سر راه راهاندازی نهایی دستگاه اسپکت سیتی (SPECT CT) در استان، اظهار کرد: «پس از شکلگیری مطالبه مردمی در این رابطه، پیگیری آن با اولویت بالا انجام شد؛ چراکه متأسفانه بیماران سرطانی استان معطل راهاندازی پایانی این دستگاه با ارزشی بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان هستند».
وی، با بیان اینکه در بررسیها مشخص شد برای استفاده از این دستگاه میبایست ساخت فضای ویژه استقرار این دستگاه با نظر کارشناسان سازمان انرژی اتمی انجام شود و این مسئله نیازمند اعتباری حدود ۳ میلیارد تومان است، گفت: «ورود جدی استاندار خراسان جنوبی باعث شد تا رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان منابعی را مشخص کنند که از این منبع ۳ میلیارد تومان برای حوزه بهداشت و درمان استان تخصیص پیدا کرد».
نماینده مردم شهرستانهای قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: «امروز پس از پیگیریهای انجام شده این خبر را به مردم میدهیم که این مبلغ از سوی سازمان برنامه و بودجه به دانشگاه علوم پزشکی ابلاغ شد و به بیمارستان رازی برای انعقاد قرارداد ساخت فضای اختصاصی این دستگاه تخصیص یافت؛ قدم بعدی حضور کارشناسان سازمان انرژی اتمی برای تأیید این دستگاه و فضای آن بوده که اقدامات اولیه انجام شده و در اولویت برنامههای سازمان انرژی اتمی قرار دارد».
اسحاقی، با اشاره به رفع کامل دغدغه منابع مالی برای راهاندازی این دستگاه یادآور شد: «دستگاه اسپکت سیتی متعلق به کل مردم استان خراسان جنوبی بوده و از آنجا که این دستگاه جامعیت بالایی داشته و باید در مرکز استان قرار گیرد، لذا به کلیه بیماران سرطانی استان خدماترسانی خواهد داشت».
وی، با بیان اینکه بررسیها کاملا کارشناسی شده بوده و از زمانی که این مطالبه در استان بیان شد به صورت مستمر پیگیری صورت گرفت، گفت: «به مردم قول میدهم به هیچ وجه کندی در روند اجرای استقرار این دستگاه نخواهد بود و امیدواریم تا پایان سال جاری شاهد بهرهبرداری از آن باشیم».
اسحاقی، به نقش رسانه در بیان مطالبات مردمی و انتقال آن به مسئولان اشاره کرد و گفت: «یکی از عوامل مهم در بیان و پیگیری نیازهای مشترک مردم استان، نقش پررنگ رسانه بوده که باید فرهنگسازی لازم در این عرصه توسط رسانهها برای ایجاد انگیزه در مسئولان برای پیگیری خواستههای کلان مردمی صورت گیرد».
انیمه
#سریال خاندان اژدها
#آشپزی
#خراسان جنوبی