شهرداری بیرجند در آستانه عید سعید فطر و بلافاصله پس از فراغت از به بهرهبرداری رساندن پروژههای طرح استقبال از بهار ۱۴۰۳ با هزینه ۸ میلیارد تومان، ۵ پروژه بزرگ دیگر را در راستای تکمیل چرخه درمان و بازتوانی آسیبدیدگان اجتماعی، افتتاح و کلنگزنی کرد.
برایناساس در آخرین روز از ماه مبارک رمضان و در آستانه عید سعید فطر، طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولان و فرماندهان نظامی و انتظامی استان از جمله مدیر اجرایی دفتر نماینده معزز ولیفقیه در استان، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری، سردار مهدوی فرمانده سپاه انصار الرضا (ع) استان و امیر شاطری فرمانده ارشد ارتش جمهوری اسلامی در استان، بازرس کل استان، مدیران کل دفاتر اجتماعی و امور شهری و شوراهای استانداری، مدیرکل بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) استان و... عملیات احداث مجتمع نگهداری آسیبدیدگان اجتماعی ویژه بانوان آغاز و نیز ۴ مرکز توانمندسازی و فروش محصولات و تولیدات آنان افتتاح گردید.
طالبی، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری در این مراسم از تلاشها و پیگیریهای دستاندرکاران این پروژهها بهویژه شهردار بیرجند قدردانی کرد.
شهردار بیرجند نیز در این مراسم گفت: شهرداری بیرجند پس از فراغت از به بهرهبرداری رساندن پروژههای گسترده و متنوع طرح استقبال از بهار ۱۴۰۳ با هزینه ۸ میلیارد تومان، بلافاصله ۵ پروژه بزرگ دیگر را در راستای تکمیل چرخه درمان و بازتوانی آسیبدیدگان اجتماعی، افتتاح و کلنگزنی کرد.
دکتر مهدی بهترین با تبریک عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همگان و گرامیداشت سالروز شهادت شهید بصیری پور اولین شهید مدافع حرم استان و سالگرد شهادت امیر سرافراز صیاد شیرازی و نیز تبریک پیشاپیش روز ارتش جمهوری اسلامی ایران، گفت: شهرداری بیرجند طی دو سال اخیر بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان هزینه عمرانی در سطح شهر داشته و اقدامات روبنایی و زیربنایی زیادی را که در راستای خدمترسانی به مردم، موردنیاز بود به انجام رسانده است.
وی افزود: اما شاید نقطه عطف تمامی خدمات مدیریت شهری، تکمیل چرخه درمان و بازتوانی و توانمندسازی آسیبدیدگان اجتماعی و احداث مجتمع نگهداری از آسیبدیدگان اجتماعی بود که نیاز به آن بهشدت احساس میشد.
شهردار بیرجند با اشاره به اینکه شبانهروزی کردن مرکز فوریتهای خدمات اجتماعی شهرداری از اولین اقدامات مدیریت شهری در این دوره بود، اظهار کرد: خدمات این مرکز شامل پیگیری مراحل درمان، سه وعده غذای اصلی، مددکاری اجتماعی، دورههای آموزشی متعدد و از همه مهمتر بازتوانی و توانمندسازی آسیبدیدگان و مددجویان و بازگشت مجدد آنان به کانون خانواده و جامعه هست.
وی اضافه کرد: در طول دو سال اخیر، تعداد ۹۵۰ نفر متکدی ۲۵۰ نفر بیخانمان و ۱۵۰ نفر در راه ماندگان استانی از خدمات مرکز فوریتهای خدمات اجتماعی شهرداری بیرجند استفاده کردهاند و از ۲۵ نفر بهبودیافته در این مرکز، تعداد ۱۵ نفر در شهرداری به کار گرفته شدهاند که جا دارد در این راستا از حمایتهای دفتر نماینده معزز ولیفقیه در استان، دفتر امور اجتماعی استانداری، اداره کل بهزیستی و اداره کل کمیته امداد استان و خیرین بزرگوار بهویژه آقایان فلاحی و امینی قدردانی نماییم.
به گفته دکتر بهترین، فضای مجتمع حمایتی آسیبدیدگان اجتماعی شهرداری بیرجند در مجموع ۳۵۰۰ مترمربع هست که ۲۵۰ مترمربع آن برای بانوان آسیبدیده آمادهسازی خواهد شد و برای این منظور از سوی استانداری ۲۰ میلیارد ریال اختصاصیافته و شهرداری بیرجند هم ۳۲ میلیارد ریال هزینه خواهد کرد.
شهردار بیرجند با بیان اینکه دو خانه متروکه و بلااستفاده از املاک متعلق به شهرداری بیرجند در راستای توانمندسازی بانوان آسیبدیده آمادهسازی شده، گفت: خانه بوستان قلعه شامل بخشهای خیاطی و گلدوزی، نانوایی، خراطی، سرامیک و... با ۲۰ میلیارد ریال و خانه موسی بن جعفر (ع) با بخش توبافی و پارچهبافی با ۲۵ میلیارد ریال افتتاح شده و در اختیار مرکز فوریتهای خدمات اجتماعی شهرداری بیرجند قرار گرفته است.
وی به افتتاح یک گلخانه با هزینهکرد ۵ میلیارد ریال بهعنوان یک پروژه دیگر در این راستا اشاره کرد و افزود: علاوه بر این ۲ دربند مغازه نیز از سوی خیر نیکوکار آقای محمد امینی، در سرای مرحوم امینی در بازار بیرجند برای عرضه و فروش تولیدات زنان آسیبدیده تحت حمایت مرکز فوریتهای خدمات اجتماعی شهرداری بیرجند در اختیار این مرکز قرار گرفته است.
شب یلدا
#کریسمس
#آشپزی
#خراسان جنوبی