هنگام کار با ابزارهای گوگل بویژه Google Maps بخشی از داده‌های ما در آنها ذخیره می‌شود؛ خیلی از کاربران بخاطر مسائل شخصی و حفظ حریم خصوصی خود تمایلی ندارند تا مکان‌هایی که در آنجا رفت‌وآمد دارند در گوگل ذخیره شود؛‌ برای این مسئله باید از طریق تنظیمات آیفون یا آیپد، این اطلاعات را پاک کنند. اگر جزو آن‌دسته از افرادی هستید که تمایلی به ذخیره موقعیت خود در گوگل را ندارید در این مقاله ما را همراهی کنید.

loading...
loading...

نحوه حذف موقعیت مکانی از نقشه گوگل در آیپد و آیفون

Google Maps را بر روی iPhone یا iPad خود باز کنید. آیکون نقشه که معمولاً در صفحه اصلی یافت می‌شود.

بر روی آیکون سه خط که در گوشه‌ی بالا سمت چپ صفحه قرار دارد، تپ کنید.

بر روی Your Places که در بالای منو قرار دارد تپ کنید.

بر روی تب SAVED که در بالای صفحه در قسمت وسط آن قرار دارد تپ کنید. با اینکار یک لیست از دسته‌بندی‌ها ظاهر خواهد شد.

بر روی دسته‌بندی‌ای تپ کنید که می‌خواهید مکان داخل آن را حذف کنید. مکان‌های ذخیره شده به عنوان زیرمجموعه در Favorites، Want to go و Starred places قرار داده شده‌اند.

مطلب مرتبط: آشنایی با تنظیمات مفید آیفون و اپ Settings

بر روی مکانی که می‌خواهید آن را پاک کنید، تپ کنید. با اینکار صفحه‌ی اطلاعات آن مکان باز می‌شود.

بر روی SAVED تپ کنید. با اینکار لیست دسته‌بندی‌ها دوباره باز می‌شود و تیک آبی رنگی را بر روی دسته‌بندی‌ای که در آن ذخیره شده است، خواهید دید.

بر روی تیک تپ کنید. اینکار باعث می‌شود که مکان مورد نظر از دسته‌بندی حذف شود که به تبع آن از مکان‌های ذخیره شده شما نیز حذف خواهد شد.