پس از مدتها انتظار بالاخره OnePlus 5 گوشی قدرتمند اندرویدی به صورت رسمی معرفی شد. این گوشی مثل نسل پیشین یعنی OnlPlus 3T یکی از بهترین گوشیهای اندرویدی است و در عین حال قیمت پایینتری نسبت به رقبا دارد و شاید از نظر سرعت اغلب محصولات را پشت سر بگذارد!
وانپلاس ۵ هم ممکن است آیفون دنیای اندروید باشد، درست مثل OnePlus 3T که با وجود رم و پردازندهی عالی و همینطور سیستم عامل سبک اکسیژن که مبتنی بر رامهای سبک سایانوژنماد است، حتی گاهی آیفون را هم پشت سر گذاشته است.
وانپلاس ۵ از ۳۴ باند فرکانسی پشتیبانی میکند و به نظر میرسد که سازنده میخواهد در تمام کشورها مشتری داشته باشد و مسیر خود را با موفقیت دنبال کند. اما به مشخصات نگاهی گذرا داشته باشیم:
در گوشی جدید کمپانی وانپلاس از همان نمایشگر مرغوب AMOLED که در نسخهی قبل به کار رفته بود، استفاده شده است. نمایشگر مثل قبل ۵.۵ اینچی و فول اچدی است اما این بار از گسترهی رنگ DCI-P3 هم پشتیبانی شده، درست مثل گلکسی اس ۸ و آیفون ۷. حدود ۷۳ درصد سطح جلوی گوشی توسط نمایشگر پوشانده شده است. زیر آن دکمهی خانه که حسگر اثر انگشت را پنهان کرده به چشم میخورد.
تراشهی مرکزی OnePlus 5 چیزی به جز اسنپدراگون ۸۳۵ کوالکام نیست. وانپلاس مدعی است که عمر باتری این گوشی ۲۰ درصد بیشتر از OnePlus 3T است. از نظر سرعت پردازش پردازندهی اصلی چندان تغییری اعمال نشده اما پردازندهی گرافیکی اسنپدراگون ۸۳۵ سریعتر است. در کنار این تراشه از ۶ و یا ۸ گیگابایت رم استفاده شده تا مالتیتسکینگ بسیار سریع و عالی را تجربه کنیم. در مدلی با حافظهی داخلی ۱۲۸ گیگابایت رم ۸ گیگابایتی استفاده شده و مدل ۶۴ گیگابایتی نیز با ۶ گیگابایت رم روانهی بازار میشود. حافظهی ذخیرهسازی UFS 2.1 است اما از دو مسیر ارتباطی استفاده شده و به این ترتیب سرعت ۲۶ درصد بیشتر از قبل است.
وانپلاس ۵ از نظر دوربین هم یک گوشی قدرتمند است. دوربینی دوگانه که ترکیب دوربین معمولی با رزولوشن ۱۶ مگاپیکسل و دیافراگم نسبی F/1.7 و لرزشگیر دیجیتال مبتنی بر حسگر ژیروسکوپ و دوربین تله ۲۰ مگاپیکسلی با دیافراگم نسبی F/2.6 است را در پرچمدار جدید این کمپانی میبینیم. دوربین اصلی بزرگنمایی آپتیکال ۲ برابری دارد و مجهز به فوکوس تشخیص فاز و فلاش LED دوگانه است. فوکوس دوربین دوگانهای که وانپلاس طراحی کرده ۴۰ درصد بیشتر از دوربین تکی است. دوربین اول با حسگری به قطر 1/2.8 اینچ و دوربین دوم هم حسگری با همین قطر دارد که کمی کوچکتر از حسگر به کار رفته در گلکسی اس ۸ و مانند آن است. دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی و مجهز به لرزشگیر دیجیتال مبتنی بر ژیروسکوپ است.
وانپلاس جک ۳.۵ میلیمتری هدفون را کنار نگذاشته اما پورت جدید USB C را برای شارژ کردن گوشی در نظر گرفته است. از Dash Charge نیز برای تسریع شارژ باتری استفاده شده تا در عرض نیم ساعت گوشی برای یک روز استفاده شارژ شود. باتری داخلی این گوشی ۳۳۰۰ میلیآمپرساعتی است: فقط ۱۰۰ میلیآمپرساعت پیشرفت نسبت به پرچمدار سابق. با این وجود ضخامت بدنه فقط ۷.۲۵ میلیمتر است و این یعنی وانپلاس ۵ باریکترین پرچمدار وانپلاس است.
بلوتوث ۵.۰، وای-فای 802.11ac و NFC و GPS و همینطور گلوناس از امکانات بیسیم این گوشی است. وانپلاس گوشی جدید خود را با اندروید ۷.۱.۱ و پوستهی سفارشی Oxygen روانهی بازار میکند. گوشی به صورت آنلاین از تاریخ ۲۷ ژوئن فروخته میشود و قیمت نسخهی ۱۲۸/۸ گیگابایتی آن ۵۴۰ دلار و قیمت نسخهی ۶ گیگابایتی با حافظهی ذخیرهسازی ۶۴ گیگابایتی آن نیز ۴۸۰ دلار است. قیمتی که در مقایسه با محصولات ارزندهی سامسونگ و الجی و سونی پایین به نظر میرسد. رنگبندی گوشی شامل مشکی و خاکستری است.
انیمه
#سریال خاندان اژدها
#آشپزی
#خراسان جنوبی