همانطور که در اخبار داغ دنیای گوشی خواندید، گلکسی نوت 7 با گزارش ۳۵ سانحهی انفجار باتری، شکستی بزرگ برای سامسونگ بود؛ اما فکر میکنید وضعیت اپل و برندهای دیگر در این دوران ناگوار کرهایها چگونه است؟ با ما باشید تا به این سوال پاسخ دهیم.
چینیها و برندهایی مثل هواوی از شکست عجیب گلکسی نوت ۷ به نفع خود استفاده کرده و محصولاتی غولآسا و مرغوب را روانهی بازارهای مختلف کردند. اپل محصول جدیدی معرفی نکرده، ولیکن رقابت پنهانی که حتی به طرفداران اپل و سامسونگ سرایت کرده به این معنی است که قطعاً اپل هم از این فرصت پیشبینینشده سود میبرد.
و به آمار نگاهی داشته باشیم: در ایالات متحدهی آمریکا سهم اپل از بازار گوشیها به ۴۰.۵ درصد افزایش پیدا کرده است. ۷ درصد بیشتر از مدت مشابه در سال گذشته و یکی از علل اصلی این پیشرفت، جمعآوری نوت ۷ سامسونگ از بازار است. علیرغم اینکه محصولات سامسونگ مشکل مشابهی ندارند، کاربران ترجیح میدهند این برند را فراموش کرده و سراغ اپل بروند. ناگفته نماند که مشکل تاچ آیفونهای سال پیش و همینطور مشکل انفجار باتری هم موجب نارضایتی مشتریان اپل شده است و با این وجود سهم اپل از بازار گوشی، افزایش نشان میدهد.
نکتهی جالب توجه این است که کاربران فقدان جک ۳.۵ میلیمتری هدفون در آیفون ۷ و آیفون ۷ پلاس را هم نادیده میگیرند و همچنان به خرید آیفونها علاقهمند هستند.
پرفروشترین گوشی حال حاضر آیفون ۷ است و پس از آن گلکسی اس ۷ و در نهایت آیفون ۷ پلاس قرار دارند؛ البته این آمار به ایالات متحدهی آمریکا مربوط میشود.
گوگل و پیکسلها که در حقیقت جای نکسوسها را گرفتهاند هم وضعیت خوبی دارند. گوگل چند روز پیش از پایان فصل مالی جدید گوشیهای خود را معرفی کرده و با این وجود آمار ۰.۵ درصدی بازار گوشی را به خود اختصاص داده است.
اما بشنوید از پیشرفتی که رقبای چینی در کارنامهی کوتاه خود ثبت کردهاند. در کشور چین رقابت بسیار فشرده است و برندها با تولید گوشیهای ردهاول به کار خود ادامه میدهند. اپل در این بازار از ۲۲.۵ درصد به ۱۷.۱ درصد سقوط کرده است و البته دیگر برندها نیز نمیتوانند به راحتی رضایت مشتریان چینی را جلب کنند؛ چرا که چین مرکز اصلی تولید انواع محصولات است و به راحتی با ترفند ایده گرفتن، کپیکاری و حتی ابداع و خلاقیت، وضعیت برندهای غیربومی دشوار میشود.
اسکار
#آشپزی
#خراسان جنوبی