مایکروسافت سرفیس استدیو (Surface Studio) یک کامپیوتر بدون کیس ۲۸ اینچی است که نمایشگر لمسی با پشتیبانی از استایلوس روی آن تعبیه شده و درون آن پردازنده و کارت گرافیکی قدرتمند جا خوش کرده است. در ادامه با این محصول جالب بیشتر آشنا میشویم.
مایکروسافت در نشست خبری Microsoft Surface پیرامون محصولات جدید با برند سرفیس صحبت کرده و یکی از محصولات جالب، اولین کامپیوتر بدون کیس این کمپانی است. سرفیس استدیو همانطور که از نامش پیداست، برای استدیوها و در حقیقت کاربران حرفهای طراحی شده است. نمایشگر بزرگ ۲۸ اینچی که رزولوشن آن ۴۵۰۰ در ۳۰۰۰ پیکسل است، روی آن تعبیه شده تا در برابر آیمکهای اپل و دیگر محصولات سازمانی، حرفهایی برای گفتن داشته باشد. به نسبت تصویر که ۳ به ۲ است هم توجه کنید، این نسبت تصویر برای پخش ویدیو و مالتیمدیا بهینه نیست؛ بلکه برای امور اداری، آفیس، طراحی و مانند آن بهینه است.
رزولوشن سرفیس استدیو ۱۳.۵ مگاپیکسل است و با این تفاسیر از نمایشگرهای اولترااچدی که ۸.۳ میلیون پیکسل دارند، پیشی میگیرد. True Scale نیز روشی برای رندر کردن و افزایش اسکیل است که در افزایش کیفیت تصویر موثر واقع میشود. به این ترتیب میتوان محتوای دو کاغذ A4 را در کنار هم و با کیفیت و رزولوشن عالی مشاهده کرد.
به ضخامت کامپیوتر زیبای مایکروسافت توجه کنیم: ۱۲.۵ میلیمتر، این ضخامت مدیون استفاده از سختافزار ضعیف نیست؛ بلکه لایههای LCD و سیستم کولینگ بازطراحی شدهاند. پایهی کامپیوتر بدون کیس مایکروسافت نیز شامل ۸۰ قطعهی ظریف در هر سمت میشود و مایکروسافت نام لولای آن را Zero Gravity Hinge گذاشته است که به معنی جاذبه و ثقل صفر است. به کمک لولای ویژه میتوان زاویهی نمایشگر را به هر شکلی تنظیم کرد.
در سمت راست نمایشگر کلیدهای صدا و پاور چیده شده است. در بخش بالایی نیز وبکمی با پشتیبانی از Windows Hello (لاگین ایمن با تشخیص چهره و اثر انگشت) تعبیه شده است. رزولوشن این دوربین ۵ مگاپیکسل است. نمایشگر طبق معمول از Surface Pen پشتیبانی میکند؛ سرفیس پن مثل تبلتهای سرفیس روی لبهی نمایشگر قرار میگیرد.
نمایشگر گسترهی رنگ وسیعی دارد و از دو گسترهی استاندارد و پرکاربرد sRGB و DCI-P3 پشتیبانی میکند. مورد دوم در استدیوهای فیلمسازی کاربرد بیشتری دارد و میتوان با یک سوییچ ساده در سایدبار ویندوز، بین دو پروفایل سوییچ کرد.
و به سختافزار قدرتمند سرفیس استدیو بپردازیم. در سرفیس استدیو از نسل ششم پردازندههای Core i5 یا Core i7 استفاده شده، مقدار رم ۸ الی ۳۲ گیگابایت است (رم DDR4 با فرکانس باس احتمالاً ۲۱۳۳ مگاهرتز) و پردازندهی گرافیکی نیز GTX 965M با بافر ۲ گیگابایتی یا GTX 980M با بافر ۴ گیگابایتی است. بنابراین سرفیس استدیو در اموری به جز بازیها، قدرت رندر کردن فوقالعادهای دارد و البته مخصوص انیمیشنسازی سهبعدی نیست؛ چرا که در این صورت مایکروسافت از پردازندههای زئون، رمهای با کد تصحیح خطا (ECC) و پردازندهی گرافیکی کوآدرو انویدیا استفاده میکرد.
اما پورتها و اتصالات دیگر؛ ۴ پورت USB 3.0، یک کارتخوان SD، مینیدیسپلیپورت، جک 3.5 میلیمتری هدفون، وای-فای دوبانده یا 802.11ac با کنترلر AC8260 اینتل (احتمالاً) و همینطور بلوتوث و اترنت گیگابیتی و حتی پشتیبانی از کنترلر بیسیم اکسباکس از جمله قابلیتها و امکانات سرفیس استدیو است. مایکروسافت هارد ۱ ترابایتی در کنار درایو SSD که مشخص نشده اتصال آن به صورت SATA است یا PCIe در این کامپیوتر در نظر گرفته تا سرعت بارگذاری ویندوز و نرمافزارها عالی باشد و البته ممکن است از یک درایو هیبریدی که شامل هر دو نوع حافظه است، استفاده شده باشد. وزن سرفیس استدیو نیز ۹.۵۶ کیلوگرم است.
قیمت گرانترین گونه ۴۲۰۰ دلار و قیمت مدل پایه که 8 گیگابایت رم و پردازندهی i5 و گرافیک GTX 965M دارد نیز ۳۰۰۰ دلار است.
$2999 : Intel Core i5 (Skylake), 8 GB DDR4, 1TB, GTX 965M 2GB
$3499 : Intel Core i7 (Skylake), 16 GB DDR4, 1TB, GTX 965M 2GB
$4199 : Intel Core i7 (Skylake), 32 GB DDR4, 2TB, GTX 980M 4GB
نظر شما در مورد سرفیس استدیو و آیندهی آن چیست؟
انیمه
#سریال خاندان اژدها
#آشپزی
#خراسان جنوبی