تراشه‌ی اسنپ‌دراگون ۸۳۵ تراشه‌ی بسیار مهمی است چرا که در گوشی‌های رده‌اول اندرویدی و ویندوزی امسال به کار می‌رود. در ادامه به بررسی سرعت عمل این تراشه و در حقیقت بخش‌های پردازنده‌ی اصلی و پردازنده‌ی گرافیکی آن در اجرای بازی‌ها و اپلیکیشن‌ها می‌پردازیم.

اسنپ‌دراگون ۸۳۵ بهترین تراشه‌ای است که کوالکام برای وسایل همراه ۲۰۱۷ معرفی کرده و بعید است گزینه‌ی بهتری تا پایان سال معرفی شود. اسنپ‌دراگون ۸۳۸ پردازنده‌ی ۸ هسته‌ای دارد و در بخش گرافیک آدرینو ۵۴۰ انجام وظیفه می‌کند و البته امکانات پیشرفته‌ای مثل پردازش تصویر قوی، موتور مالتی‌مدیای توانمند برای پخش ویدیوها و انواع فایل‌های صوتی و تصویری، مودم سریع نسل چهارم و کنترلر ورودی و خروجی‌ها در آن پیش‌بینی شده است.

اما مقوله‌ی اصلی سرعت پردازش است. بنچ‌مارک‌های پردازشی به صورت یک‌هسته‌ای، چند هسته‌ای و پردازش امور گرافیکی سه مقوله‌ی متفاوتی است که سرعت اجرای اپلیکیشن‌ها و بازی‌های مختلف را مشخصات می‌کند. اما ببینیم این تراشه در بنچ‌مارک‌های مختلف چه رکوردی را ثبت کرده است.

در گیک‌بنچ پردازش به صورت یک هسته‌ای و چند هسته‌ای به نتایج زیر منتهی شده:

همان‌طور که می‌بینید اسنپ‌دراگون ۸۳۵ کمی بهتر از اکسینوس به کار رفته در گلکسی اس ۷ و همین‌طور کرین ۹۶۰ به کار رفته در هواوی P10 است. به خصوص اگر سرعت عمل در پردازش‌های چندهسته‌ای ملاک باشد.

در بنچ‌مارک همه‌جانبه‌ی انتوتو هم وضعیت S835 کوالکام عالی است:

 

و GFXBench که بنچ‌مارکی گرافیکی است و سرعت تراشه‌ها در اجرای بازی‌های سنگین امروزی را محک می‌زند. نتایج را بررسی کنید:

و 3DMark هم بنچ‌مارک گرافیکی بعدی است:

همان‌طور که می‌بینید در امور گرافیکی عملکرد تراشه‌ی جدید کوالکام بسیار عالی است و معمولاً اختلافی بیش از ۵۰ درصد با رقبا دارد.