سرویس دانش و فناوری

میزو دو گوشی رده‌اول Meizu Pro 6 Plus و میزو M3X را معرفی کرد

گوشی Meizu Pro 6 Plus

گوشی رده‌اول Meizu Pro 6 Plus

گوشی Meizu Pro 6 Plus بزرگ‌تر از گوشی‌های قبلی این گروه یعنی Meizu Pro 6 و Meizu Pro 6s و همین‌طور گلکسی اس7 است. در حقیقت میزو می‌خواهد طرفداران گلکسی نوت ۷ و گلکسی اس 6 پلاس را مجذوب گوشی جدید خویش کند. به همین جهت بدنه‌ پلاستیکی نیست؛ بلکه از فلز به صورت یکپارچه استفاده شده که طبعاً قیمت تمام شده را بیشتر می‌کند. نمایشگر QHD‌ است و قطر آن ۵.۷ اینچ است! درست مثل محصولات غول‌آسای سامسونگ و البته از پنل Super AMOLED استفاده شده! باز هم مثل محصولات رده‌اول کره‌ای‌ها. جالب است که حتی تکنولوژی نمایشگر همیشه روشن هم در این گوشی پیاده‌سازی شده است.

و کار به همین جا ختم نمی‌شود. روشنایی نمایشگر بسیار بالاست و به ۴۳۰ شمع بر مترمربع می‌رسد. میزو حتی از سبک هوآوی و اپل تقلید کرده و صفحه‌نمایش را نسبت به فشار حساس طراحی کرده است. نامی خاص هم برای این حساسیت انتخاب شده: 3D Press‌ به معنی فشار سه‌بعدی که موجب بوت شدن سیستم‌عامل می‌شود.

با وجود چنین نمایشگر پیشرفته‌ای حتماً تراشه‌ی مرکزی گوشی هم عالی است. میزو از اکسینوس ۸۸۹۰ سامسونگ استفاده کرده تا از این نظر هم محصولی شبیه گلکسی نوت ۷ و گلکسی اس ۷ معرفی کرده باشد. این گوشی با حافظه‌ی داخلی ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت روانه‌ی بازار می‌شود. سرعت کلاک تراشه‌ی مرکزی در این دو نسخه متفاوت است: به ترتیب ۲ و ۲.۳ گیگاهرتز و خوشبختانه در هر دو نسخه رم ۴ گیگابایتی تعبیه شده که برای اندروید رم‌خوار(!) ضروری است.

به دوربین می‌رسیم؛ برای دوربین از حسگر IMX386‌ سونی استفاده شده که قطر لوله‌ی حسگر 1/2.9 اینچ است. پیکسل‌های این حسگر ۱۲ مگاپیکسلی ابعاد ۱.۲۵ میکرومتری دارند و به این ترتیب انتظار نداریم که عملکرد دوربین در حد دوربین بسیار عالی گلکسی اس ۷ باشد؛ ولیکن کیفیت دوربین با وجود لرزش‌گیر آپتیکال و دیافراگم F/2.0 دست کمی از رده‌اول‌ها ندارد.

 میزو در بخش دوربین حوصله‌ی بیشتری به خرج داده و فلاش LED‌ حلقه‌ای‌شکل که متشکل از ۱۰ لامپ کوچک با دو تون رنگی است را دور لنز تعبیه کرده است. فوکوس لیزری نیز از ویژگی‌های دوربین اصلی است که بر خلاف معمول، فاصله‌ی ۲ متری را هم پوشش می‌دهد؛ در حالی که اغلب محصولات تا فاصله‌ی ۱.۵ متر را به کمک فوکوس لیزری در فوکوس قرار می‌دهند. در سمت جلو دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی تعبیه شده که در حد متوسط است.

حسگر اثر انگشتی که میزو در این گوشی استفاده کرده در کمتر از ۱۵ صدم ثانیه عمل می‌کند! حسگر دیگری که در این گوشی استفاده شده ضربان قلب را اندازه‌گیری می‌کند.

در بخش صدا از تراشه‌ی ES9018K2M استفاده شده تا قدرت و کیفیت صدا عالی باشد. ال‌جی هم از همین تراشه در گوشی رده‌اول خود یعنی LG V20‌ استفاده کرده است.

ضخامت بدنه ۷.۳ میلی‌متر است و وزن گوشی ۱۵۸ گرم. با وجود این ضخامت و وزن، یک باتری ۳۴۰۰ میلی‌آمپرساعتی در آن پنهان شده و به کمک پورت USB C می‌توان با توانی در حد ۲۴ وات آن را به سرعت شارژ کرد.

در تصاویر زیر رنگ‌های سه‌گانه‌ی این گوشی را مشاهده می‌کنید. نسخه‌ی ۱۲۸ گیگابایتی گوشی میزو پرو ۶ پلاس قیمتی معادل ۴۸۰ دلار دارد که البته هزینه‌های مالیات و ... به آن اضافه می‌شود؛ ولیکن در قیاس با گوشی‌های ۸۰۰ دلاری رقبا قیمتی بسیار عالی است.

گوشی رده‌متوسط Meizu M3X

در این گوشی دوربینی مشابه پیاده‌سازی شده است. نمایشگر فول اچ‌دی است و قطر آن ۵.۵ اینچ است؛ ولیکن روشنایی آن به ۵۰۰ شمع بر مترمربع می‌رسد. کنتراست آن بنابر ادعای میزو رقم عالی یک به ۱۵۰۰ است. حاشیه‌ها باریک است و ۸۵ درصد سطح جلوی گوشی به نمایشگر اختصاص یافته است.

تراشه‌ی مرکزی این گوشی Helio P20 مدیاتک است و مقدار رم همان ۴ گیگابایت برادر بزرگ‌تر. حافظه‌ی داخلی نیز ۳۲ یا ۶۴ گیگابایت است. باتری داخلی این گوشی ۳۲۰۰ میلی‌آمپرساعتی است و این بار می‌توان به کمک mCHarge میزو آن را با توان ۱۸ وات شارژ کرد. چیزی در حد Quick Charge 3.0 کوالکام. حسگر اثر انگشت و پورت جدید USB C‌ در این گوشی نیز استفاده شده است.

 

رنگ‌های مختلف این گوشی را در تصاویر زیر مشاهده می‌کنید. قیمتی که میزو برای این گوشی در نظر گرفته معادل ۲۹۰ دلار است و نسخه‌ی ۳۲ گیگابایتی با رم ۳ گیگابایت، ۱۵ درصد ارزان‌تر است.

۷۲۴پرس در شبکه‌های اجتماعی

برای اطلاع از آخرین اخبار و مقالات سایت، ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید