بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کاشی، سرامیک و چینی بهداشتی امروز با حضور مقامات رؤسای انجمن‌ها و اتحادیه‌های مرتبط و فعالان این صنعت در نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب گشایش یافت.

به گزارش ۷۲۴پرس، این نمایشگاه توسط انجمن صنفی تولیدکنندگان کاشی و سرامیک کشور در حال برگزاری است و صنعتگران، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی حوزه کاشی و سرامیک از ایران و دیگر کشورهای جهان در نمایشگاه گرد هم آمدند تا ضمن ارائه توانمندی و تولیدات خود، با پیشرفت‌های روز این صنعت نیز آشنا شوند.

رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان کاشی و سرامیک ایران گفت: این نمایشگاه رویداد و فرصتی عالی برای شرکت‌های داخلی و خارجی است تا جدیدترین محصولات خود را در زمینه کاشی، سرامیک، چینی بهداشتی، مواد اولیه و ماشین‌آلات مرتبط به نمایش بگذارند. صفدری زاده افزود: «نمایشگاه به‌ویژه برای متخصصان و فعالان اقتصادی حوزه ساخت‌وساز و دکوراسیون داخلی جذاب خواهد بود، زیرا نوآوری‌های روز و روند بازارهای جهانی در این صنعت را به نمایش می‌گذارد».

رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان کاشی و سرامیک با بیان اینکه مخاطب کاشی و سرامیک ما ۵۰ کشور دنیا هستند گفت: «در بیست و نهمین نمایشگاه تخصصی کاشی و سرامیک ۱۱۰ شرکت تولیدکننده داخلی و خارجی حضور دارند».

11-9
15-8
17-7
2-11
4-9
5-9
photo52024-10-2223-22-22-1140x760

صفدری زاده با بیان اینکه این نمایشگاه با حضور بیش از ۱۱۰ شرکت مرتبط یا تولیدکننده این صنعت حضور پیدا کردند افزود: «علاوه بر شرکت‌کنندگان داخلی، شرکت‌کنندگان خارجی هم حضور دارند برخی از شرکت‌کنندگان خارجی به دلیل تحریم‌ها با نام و برند ایرانی خود حضور دارند».

صفدری زاده ادامه داد: «در بیست و نهمین نمایشگاه صنعت کاشی و سرامیک شاهد انتقال تکنولوژی، نوآوری به‌روز دنیا هستیم و تولید در حوزه صنعت کاشی و سرامیک کشور، باتوجه‌به ارتقایی که شکل‌گرفته، و جایگاهی که کسب کرده، کاری رقابتی در حوزه کیفیت جهانی در بازار دارد».

وی با بیان اینکه مخاطب کاشی و سرامیک ما ۵۰ کشور دنیا است گفت: «این ظرفیت در بدنه صنعت کاشی و سرامیک وجود دارد تا کشورها و بازارهای جدیدتری خود را عرضه کنیم».

رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان کاشی و سرامیک در ادامه گفت: «سبک انتقال، تکنولوژی و تجربه و آمدن دانشگاه در جوار صنعت همراه با انتقال تجربه، نیروی انسانی به‌روز، فضای صنعت را آماده می‌کند تا این کالا به‌عنوان سرمایه‌ای در کنار انتقال فرهنگ و هنر ایران صادرات را داشته باشیم».

صفدری زاده افزود: «هنر شرکت‌هایی که حرف‌های جدی در حوزه کیفیت دارند؛ نمایشگاه فرصتی بسیار مناسب است و همان‌طور که مشاهده می‌کنید نمایشگاه امسال کاشی و سرامیک با سالیان گذشته متفاوت است و این اثربخشی می‌تواند جایگاه کاشی و سرامیک کشور را در عرصه بین‌الملل افزایش دهد».