به نقل از ساعد نیوز، ماکان آریا پارسا کلاهبردار هایی که در حوزه آموزش مجازی یا حضوری فعالیت می کنند را عامل نابودی زیرساخت های آموزشی و پژوهشی کشور می‌داند. این روزها افراد و موسساتی وجود دارند که با فروش دوره ها و آموزش های مجازی فاقد کیفیت یا با کیفیت پایین، اقدام به کلاهبرداری از جوانان کشور می کنند. مثلا بعضی موسسات آموزشی منتشر کننده آموزش های کنکور سعی می کنند که با فریب افرادی که قصد دارند در کنکور قبول شوند و به دانشگاه ورود کنند، پول های هنگفتی به جیب بزنند. در صورتیکه خروجی و نتیجه قابل قبولی نداشته و بسیاری از مشتریان به نتیجه مطلوبشان نرسیده و از محتواهای آموزشی آنها ناراضی هستند و غالبا رتبه های بسیار ضعیفی در کنکور کسب می کنند.

این گونه کلاهبرداری ها تنها به موسسات کنکوری منحصر نمی شود و شما می توانید نمونه های مشابهی را در آموزش های عالی و فنی حرفه ای، موسسات آموزشی مجازی، توسعه مهارت های فردی و اجتماعی و ... مشاهده کنید. ماکان آریا پارسا کلاهبرداری به این شکل را فوق‌العاده مخرب دانسته و معتقد است که افراد جامعه از آموزش های حرفه ای و با کیفیت محروم خواهند شد. در کل می توان گفت که کلاهبرداری موسسات آموزشی یکی از صورتهای خاص جرم کلاهبرداری است. لازم به ذکر است که جرم کلاهبرداری در قانون هم دارای مجازات سنگین می باشد.

نظر ماکان آریا پارسا مدیر هلدینگ پارس این است که چنین موسسات آموزشی با کمک تبلیغات پر زرق و برق و جذاب سعی می کنند افراد را متقاعد نمایند که محصولات آموزشی آن ها منحصر به فرد بوده و دارای کیفیت بسیار بالایی است. حتی افرادی را به عنوان دانشجویان موفق خود معرفی می کنند که با کمک دوره های آموزشی آنها توانسته اند به اهداف خود برسند که غالبا این ویدیوها ساختگی می باشد. حال اگر موسسه آموزشی یک موسسه کنکوری باشد، رتبه های برتر کنکور را ترغیب می کند که با ضبط ویدیوهایی موفقیت خود را مدیون موسسه کنکوری موردنظر بدانند. یا اگر موسسه یک موسسه مهارت آموزی است تعدادی از افراد را معرفی می کند که مثلا با محتواهای آموزشی آنها توانسته اند به مشاغل پردرآمد برسند.

 

اثرات مخرب کلاهبرداری در فضای آموزش از دیدگاه ماکان آریا پارسا

ماکان آریا پارسا کلاهبردار های حوزه آموزشی را افراد و موسساتی می‌داند که تاثیر فوق‌العاده منفی زیادی بر افراد جامعه و ... می گذارند. در عمل چیزی که اتفاق می افتد افرادی هستند که با شور و اشتیاق و با اهداف مختلفی نظیر ورود به دانشگاه، ورود به بازار کار و ... محتواهای آموزشی این موسسات را خریداری می کنند. این افراد بعد از استفاده از این محتواها و درک کیفیت پایین آنها و همچنین عدم دستیابی به اهداف مدنظر خود، ناامید شده و تصور می کنند که تمام موسسات آموزشی فعال کلاهبردار بوده و از تلاش برای آموختن و کسب مهارت صرف نظر می کنند و این موضوع باعث افت سطح مهارت و علم در کشور می شود.

کلاهبرداری موسسات آموزشی از دیدگاه ماکان آریا پارسا

دکتر آریا پارسا اعتقاد دارد که موسسات آموزشی کلاهبردار از دو جهت به مشتریان خود ضرر وارد می سازند. یکی از لحاظ مالی و دیگری از این نظر که روحیه مهارت آموزی و رشد و توسعه فردی را در آن ها می کشند. این افراد با توجه به این که در اولین قدم مهارت آموزی شکست خورده اند، دیگر سراغ موسسات آموزشی دیگر که دارای مجوز بوده و محتواهای باکیفیتی را منتشر می کنند نمی روند.

ماکان آریا پارسا که موفقیت در کسب و کارهای متنوعی را در کارنامه خود دارد، معتقد است که تحقیق و بررسی اولیه یک موسسه آموزشی یا یک استاد می تواند به میزان زیادی باعث یک تصمیم گیری مناسب باشد. سابقه درخشان، مجوزهای معتبر و اساتید نام آشنا می تواند الزامات انتخاب یک موسسه آموزشی معتبر باشد.

 

 سلب‌ مسئولیت: تحریریه‌ی ۷۲۴پرس در تهیه‌ این محتوای تبلیغاتی نقش نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.