در سال ۲۰۰۷ روز فلامینگوی صورتی توسط شهردار شعر «لئومینستر» (Leominster)، «دین مازارلا» (Dean Mazzaralla) اعلام شد. او این روز را در بزرگداشت «دان فدرستون» (Don Featherstone) خالق فلامینگوهای پلاستیکی قابل نصب در زمینهای چمن نامگذاری کرد.
دان فدرستون فلامینگوی صورتی، این تکهی هنری ارزشمند و ماندگار را در سال ۱۹۵۷ ابداع کرد. او برای این کار از تصاویر فلامینگوها که توسط نشنال جئوگرافی ثبت و ضبط شده بود استفاده کرد؛ چرا که نمیتوانست از یک فلامینگوی واقعی برای ساخت مدلهای اولیه کار خود استفاده کند. در سال ۱۹۹۶ فدرستون جایزه نوبل هنری را به همین خاطر دریافت کرد.
اما تا اینجا ما در مورد مدلی پلاستیکی صحبت کردیم، اما نوبتی هم که باشد نوبت این پرندگان باشکوه و خوشرنگ است. هم اکنون شش گونهی مختلف فلامینگو وجود دارد که اغلب آنها در کشورهای آسیایی، آفریقا و آمریکای جنوبی زندگی میکنند. رنگ صورتی یا هلویی رنگ آنها به خاطر وجود پیگمانهای رنگی کارتنوئید است که اغلب در مواد غذایی همیشگی آنها از جمله میگو، جلبک و پلانکتون به وفور یافت میشود و اگر آنها به هر دلیلی از این رژیم غذایی پیروی نکنند، شاهد کمرنگ شدن رنگ پرهای آنها خواهیم بود. یک فلامینگوی بالغ دست کم به سه سال زمان نیاز دارد تا این پرهای خوش رنگ و لعاب جایگزین کرکهای خاکستری رنگ دوران جوجگیاش شوند.
روز جمعه دهمین سالگرد روز فلامینگوی صورتی بود و به همین مناسب از شما دعوت میکنیم به تماشای این مخلوقات زیبای خداوند در قاب تصویر بنشینید.
انیمه
#سریال خاندان اژدها
#آشپزی
#خراسان جنوبی